5 de febrer del 2008

consultes....jejeje

Ahir tornan d'eina vem passar per la botiga air shop i vem trobar bosses de plastic inflables, eren una mica cares però en podem comprar una,(18 euros) ho hem de provar amb la maqueta però crec que pot quedar bé.

Creieu que els caremels també han d'anar dins una bossa?? es una mica absurt, no??? o també en faig el render? i els bombons?? es que no ho veig gaire, només feria el coctel el perfum i la crema, que hi dieu??? es imprecindible fer els renders de la bossa.... intentere fero.....

3 comentaris:

e! ha dit...

hi penso...

Anna ha dit...

ostre...clar podriem am el cas dels caramels que n'hi hagues més d'un a la bossa. com típic pack de caramels que hi ha al super
noc...

els bombons...mmm potser si k podrien anara am la bossa.. pot ser tan absurt aki com a les ampolles. o tot o cap..sino noc com podriem solucionar..

e! ha dit...

ok...

tema bosses...
els bombons...els podem posar en una bossa... en quan als renders..no se si cal que fem tots els productes dins la seva bossa..
no se si es molta feina..i clara, ja en tens un munt!

etc....crec...que en es vegin tots els productes..i un en bossa...ja està bé... ¿?

i despres...els caramels..es veritat..que queda una mica raro que només n'hi hagi un per bossa...per tant, el que podem fer, és posar tres caramels per bossa, l'unic que cal, és fer el Render en tres colors diferents (tres gustos, nomes cal canviar la gràfica del fotomuntatge..que no es problema...), i listos, no¿? i amb una maqueta..ja s'entén, perfectement..


parlem...
e.